Mirre Sennehed

Om Mirre

Mirre Sennehed är entreprenör och författare och bor i Göteborg sedan 2006 men är ursprungligen från Linköping. Hon skrev sin första roman när hon var 14 år gammal och har sedan dess publicerat två andra romaner, varav den senaste släpptes på Idus förlag 2018.

Mirre har sedan 14 år tillbaka arrangerat klubbar, konserter och DJ:at på diverse event och kickoffer. Hon tog examen 2014 som utbildad projektledare inom eventbranschen och två år senare grundade hon en utomhusfestival, Subkultfestivalen, som numera arrangeras i Vänersborg.

Utöver det är hon utbildad fritidsledare, har gjort lumpen i flygvapnet som militär skyddsvakt, arbetat i snart 6 år med tillgängligt arrangörskap inom upplevelseindustrin, driver en podcast om destruktiva relationer och håller kurser på olika utbildningar i entreprenörskap, projektledning och idéskapande.

Mirre lever med adhd och föreläser runt om i landet med succé-projektet ”Min superkraft kallas adhd” där hon hoppas kunna förändra förlegade attityder och förhållningssätt till adhd. Hon planerar även för att släppa sin självbiografi under 2022 där hon berättar om hur det är att växa upp som bisexuell ”pojkflicka” med adhd och hennes kamp med skolan, psykiatrin, och för sina drömmar. Hon strävar efter att vara den förebilden hon själv saknade som barn då det sällan talas om kvinnliga entreprenörer (eller kvinnor överlag) med adhd.

Har du ett spännande projekt på g?
Vill du boka en kurs eller beställa en bok?
Tveka inte höra av dig!